Flamingo’s 2 domineert competitie en is kampioen!

maandag 13 februari 2017

Zaterdag 11 februari was dan eindelijk de dag dat het moest gaan gebeuren. Is het een formaliteit, of moet er daadwerkelijk nog keihard geknokt worden om nog 1 puntje uit het vuur te slepen… Tegenstander Elko 2 wist als enige ploeg een puntje af te snoepen van Flamingo’s 2. Reden genoeg om dit recht te gaan zetten en te laten zien wie er de terechte kampioen is.

In het begin van de wedstrijd was het Elko dat brutaal de leiding nam. In het begin was het vooral stuivertje wisselen, en bleef Elko tot 3-4 voor staan. Hierna was het echter wel gebeurt met het Elko offensief en kantelde de wedstrijd in het Flamingo voordeel. 7goals op rij van Flamingo’s liet het geloof bij Elko weg ebben. Het werd helaas allemaal wel wat onsportiever, maar Flamingo’s hield het hoofd over het algemeen koel. Bij de 10e goal van Flamingo’s raakte Jelmer geblesseerd omdat zijn heer doorsloeg en Jelmer door zijn enkel klapte. Wel had hij al 3 keer gescoord dus een goede bijdrage geleverd aan deze wedstrijd. Sydo was zijn vervanger. Voor rust kon Flamingo’s nog verder uitlopen naar 14-6.

Na rust was het Flamingo’s die de baas bleef. Langzaam kon de stand worden uitgebreid en kon er innerlijk al een feestje worden gevierd. De maximale voorsprong deze wedstrijd was 12 goals. De laatste goal van de wedstrijd werd gescoord door Michelle die de eindstand op 24-13 bracht. Hierna kon er echt even een feestje worden gevierd, maar ook niet te lang, want het eerste moest uiteraard ook nog spelen en wist de wedstrijd ook winnend af te sluiten.

Voor Flamingo’s staan nou 2 weekenden vrij op het programma. Voor Flamingo’s 1 is er nog alles te winnen, dus de komende 2 weken zal er ook hard worden getraind om te zorgen dat feestje 2 ook nog kan worden binnengesleept.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.