’t Fean ’58 bindt ook WTOC aan zegekar · Foto('s):

’t Fean ’58 bindt ook WTOC aan zegekar

woensdag 04 april 2018

In een wedstrijd waarin de thuisclub in de eerste helft op basis van inzet aardig mee deed waren het de degelijke gasten uit Surhuisterveen die er met de buit vandoor gingen. In de beginfase kreeg Harm Vrij van de blauwhemden een grote kopkans die echter naast vloog. Aan de andere kant belandde een inzet van Jilles Bosma na een corner van broer Sybren in het zijnet. Laatstgenoemde speelde een prima wedstrijd waaraan de mannen van trainer Mark Bosma hun handen vol hadden.

Na een half uur spelen kwamen de gasten op voorsprong. Jens Hamstra werd aangetikt wat volgde was een strafschop. Wie anders dan topscorer André van der Molen belastte zich met het buitenkansje en schoot onberispelijk raak, 0-1. Ook omdat het spel van de Feansters onrustig oogde was er opluchting toen even later Jens Hamstra raak kopte. Dit na een hoekschop van Wietze Vrij die prima werd doorgekopt door John Notebomer, 0-2.

In het tweede bedrijf was ’t Fean heer en meester. Behoudens een aardige kopkans voor Jilles Bosma speelde het spel zich grotendeels af op de helft van de thuisclub. Doelman Fokke Zijlstra, hij speelde een prima wedstrijd, hield nog even zijn doel schoon maar was kansloos op een inzet van André van der Molen, 0-3. Zaterdag spelen de Feansters uit bij VV Trynwâlden, net als WTOC vechtend tegen degradatie.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.