Bouwdagen Stertil Survivalrun · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Bouwdagen Stertil Survivalrun

zondag 19 januari 2020

 Zaterdag 25 januari is het startschot voor de bouwploeg van Stichting Survival Kootstertille. Vanaf dat moment wordt er elke zaterdag weer hard gewerkt aan het opbouwen van uitdagende hindernissen. Dit alles zodat er op 8 maart 2020 weer een spectaculaire editie van de Stertil Survivalrun kan plaatsvinden. Het is dit jaar is de 19e keer dat de survivalrun in Koostertille wordt georganiseerd.

Ook dit jaar worden er weer rond de 1500 survival-atleten in alle soorten en maten aan de start verwacht. Van beginners tot de doorgewinterde survivalaars.De bouwploeg beloofd voor iedereen weer verrassende én uitdagende hindernissen neer te zetten. Tijdens deze 19e editie kun je jezelf uitdagen op de afstanden van 4, 5,8 of 11kilometer.

Het opbouwen van de survivalrun is een hele operatie waar veel bij komt kijken. Zware balken hoog in een bomenplaatsen, netten op spanning zetten, hout en banden verslepen en touwen ophangen met de juiste knoop-technieken. De bouwploeg zorgt er voor dat dit een gestroomlijnd geheel is, maar zonder de hulp van vrijwilligers is dat allemaal niet te realiseren.
Lijkt het jou/u leuk om ook een keer te helpen?

De bouwdagen zijn vanaf 25 januari elke zaterdag tot aan de run. In de week van de Survivalrun wordt er elke dag gebouwd. De bouwdagen beginnen om 08:00 met koffie & thee in de loods aan de Oastkern 51 in Kootstertille. S’middags begint de bouwploeg vanaf 13:00. Blijf je de hele dag? Dan kun je rekenen op een warme hap tijdens de lunch. Aanmelden kan door te mailen naar bouwploegssk@gmail.com. Aan de slag!

Bouwdagen Stertil Survivalrun · Foto('s): Eigen foto
Bouwdagen Stertil Survivalrun · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?