Natuurlijke kledingsponsor GSVV zevental · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Natuurlijke kledingsponsor GSVV zevental

zaterdag 02 november 2019

GSVV bloeit volop! Sinds afgelopen jaar is er een zevental voor senioren ontsproten. Op zaterdagmiddagen spelen ze, ongeveer eens per 3 week, tegen zeventallen uit de buurt. Het afgelopen seizoen speelde een team met jongere spruiten en wat najaarsbloeiers in deze competitie. Met enkele harken, maaiers en schoffelaars, ontkiemde het team zich al snel. Met wat subtiel trimwerk was de groei al vrij snel zichtbaar. Nu is het tijd om te oogsten.

Waar het voor veel verenigingen moeilijk rooien is, is er bij GSVV zelfs weer een derde elftal bijgekomen dit seizoen. Daarom zijn er ook enkele spelers naar dit elftal verpot. Na wat gespit en gegraaf, popten er wat nieuwe namen op, om zo ook weer het zevental aan te vullen. Zo zet de vereniging dit jaar vier mannen seniorenteams uit op, onder andere, het compleet vernieuwde hoofdgazon. In de zomer werd er gezocht naar een natuurlijke partner voor een vruchtbare samenwerking. Al vrij snel is er een zaadje geplant bij een mogelijke kledingsponsor voor het zevental. Van eigen bodem is de ideale partij gevonden: De Kloostertuin Hoveniers. Met deze samenwerking, en het prachtige nieuwe tenue, hopen ze gezamenlijk de groei door te kunnen zetten.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?