Nieuw bij Omrop Fryslân: Cambuur Sjoernaal · Foto('s): Omrop Fryslân
  Omrop Fryslân

Nieuw bij Omrop Fryslân: Cambuur Sjoernaal

donderdag 08 augustus 2019

De strijd in de voetbalcompetitie is weer losgebarsten en Omrop Fryslân start dit seizoen met een nieuw programma: Cambuur Sjoernaal. Een journaal met een lange samenvatting van de wedstrijd, reacties van de hoofdrolspelers en het laatste nieuws. Het Cambuur Sjoernaal wordt altijd een dag na de wedstrijd uitgezonden op televisie en is ook online te zien via Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Vrijdag 9 augustus speelt SC Cambuur zijn eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Direct een bijzondere, want in Doetinchem is De Graafschap de tegenstander. De ploeg waar trainer Henk de Jong en assistent Sandor van der Heide vorig jaar mee degradeerden. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te volgen bij Omrop Fryslân op de radio. Op zaterdag 10 augustus wordt in Cambuur Sjoernaal teruggekeken op de wedstrijd, het programma is vanaf 18.40 uur ieder uur te zien op televisie en online.

Omdat SC Cambuur meestal op de vrijdagavond speelt, zal het Cambuur Sjoernaal vaak op zaterdagen te zien zijn na het nieuwsprogramma Fryslân Hjoed. Als SC Cambuur op een andere dag van de week speelt, is het Cambuur Sjoernaal de dag daarna te zien bij Omrop Fryslân.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?