Paul Olijve stopt als voorzitter bij VV Buitenpost · Foto('s): VV Buitenpost
  VV Buitenpost

Paul Olijve stopt als voorzitter bij VV Buitenpost

vrijdag 01 november 2019

Paul Olijve legt zijn functie als voorzitter van voetbalvereniging Buitenpost per direct neer. Dat maakte hij vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering bekend. In eerste instantie zou Olijve het voorzitterschap doorzetten tot zich een vervanger aandiende. Door recente ontwikkelingen komt het afscheid eerder. ‘Laten we het erop houden dat een bepaalde instantie mijn plezier als vrijwilliger naar nul heeft gebracht. Daar bedank ik voor. Het heeft niets met onze club en mijn liefde daarvoor te maken.’ Olijve heeft zich ruim veertig jaar ingezet voor de club. De laatste acht jaar als voorzitter van VV Buitenpost. Met zijn bedrijf De Haan Westerhoff is hij ook hoofdsponsor van de club.

Veel bereikt

De voetbalclub uit Buitenpost heeft de afgelopen jaren veel bereikt. De enthousiaste en betrokken leiding van de voorzitter heeft daar zeker aan bijgedragen. ‘Uiteraard doe je dat samen, als club’, zegt Olijve. ‘Inzet op jeugdbeleid, een accommodatie die top is, met een kunstgrasveld en een nieuwe kantine. Bovendien jeugdteams die het goed doen, een zondagselftal en ons eerste elftal in de hoofdklasse. Allemaal resultaten waar we trots op mogen zijn.’ Het is volgens Olijve mooi om te zien hoe voetbal leeft in Buitenpost. ‘Ons jeugdbeleid werpt zijn vruchten af, daarover krijgen we veel complimenten van andere verenigingen.’ Nog voor Paul Olijve voorzitter werd van de vereniging, haalde hij namens de stichting PR VV Buitenpost grote voetbalclubs naar het dorp. Sinds 1984 speelden onder andere Barcelona, Ajax, Feyenoord, PSV en SC Heerenveen oefenwedstrijden tegen de blauwkes op sportpark De Swadde.

Paul Olijve stopt als voorzitter bij VV Buitenpost · Foto('s): VV Buitenpost
  VV Buitenpost

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?